Biskut Tart Nenas Raya

Author: Delliema // Category:
Salam Ramadhan Semua,


Yamm..yammm.... puasa.. puasa ni memang tak boleh tahan kalau tengok kuih tart nenas ni...:) memang lakulah kalau dihidangkan di pagi raya... time raya memang kuih ini adalah paling popular diantara kuih-kuih lain... sebabnya setiap rumah pasti ada....:)  untuk entri kali ini... disebabkan kita didalam bulan puasa.. so cerita pun banyak kepada bulan puasa dan persiapan raya lah kan...

Saya di camcateh.blospot juga menyediakan tempahan untuk kuih-kuih raya... untuk kuih tart nenas ini harga nya tidak lah mahal mana.. cuma 50 biji RM25.00 sahaja... texture kuih nya lembut dan gebu dan dihiasi dengan inti nenas yang manis...Tempahan awal amat diperlukan untuk kuantiti yang banyak untuk mengelakkan kuih muih anda lambat sampai nanti...:) setiap tempahan akan dikenakan 50% bayaran pendahuluan sebagai pengesahan tempahan.

Untuk tenpahan dan pertanyaan boleh terus menghubungi saya di talian 013-2461276 (Delliema) atau email kan tempahan dan pertanyaan anda di camcateh@yahoo.com (YM) atau pun di bahagian comment disini pun boleh...:)

Rasanya dijamin sedap....halal... dan bersih...:) 

0 Responses to "Biskut Tart Nenas Raya"

Catat Ulasan