Tempahan Blueberry Cheese Tart Small

Author: Delliema // Category:
Salam dan selamat petang...

Alhamdulillah jumpa lagi di entri baru... :) hari ni nak update entri untuk tempahan. Syukur alhamdulillah..  tempahan di terima dari Cik Nur Aimi Mokhtar dari Kota Damansara.. terima kasih untuk tempahan Cik Aimi.. :) Beliau menempah 100 biji Blueberry Cheese Tart bersaiz kecil.. bila dah buat banyak-banyak tart bersaiz kecil nampak comel pulak. Cuba tengok gambar ni...


Comel kan... :) jangan keliru tau ni memang tart bersaiz kecil. Ada star lagi kat tengah-tengah tu. :) Untuk tart bersaiz kecil macam ni tak lah lama pembuatannya walaupun 100 biji. Alhamdulillah siap pada masanya dan penghantaran terus dibuat kepada pelanggan. Diharap Cik Aimi kita tu puas hati lah ek. Kalau nak oder lagi lain kali sudilah hubungi ya. :)

Tart comel yang belum di bakar lagi. Rasa nak makan jer masa ni... tapi belum lagi.... ni tak bakar lagi... tungguuuu...:D


Blueberry Cheese Tart kecil yang siap di letakkan dalam cup dan disusun dalam kotak untuk penghantaran...

Kulit tart comel yang siap dibakar dengan sempurna. Bau harum seluruh rumah...macam bau kuih raya lak.. hehehe :D

Baik lah kepada anda yang ingin membuat tempahan Blueberry Cheese Tart bersaiz kecil ini sila-sila kan lah... untuk tempahan Hari Raya juga boleh dibuat...:) seperti biasa no. untuk dihubungi.. 013-2461276 (Delliema)

2 Responses to "Tempahan Blueberry Cheese Tart Small"

nur aimi mokhtar Says :
5 September 2011 1:40 PG

thanks kak.. habis sekejap je..

::nur aimi mokhtar

Delliema Says :
5 November 2013 4:19 PG

thanks dik... oder lh lg nnti yer...:)

Catat Ulasan